Dispositivos y accesorios
Baked rice croquettes
Prep. 30min
Total 1h 30min
5 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)30 g
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling30 g
-
Arborio rice400 g
-
water800 g
-
salt plus extra to season2 tsp
-
fresh ground black pepper plus extra to season½ tsp
-
saffron1 tsp
-
eggs3
-
breadcrumbs100 - 150 g
-
prosciutto sliced and cut into pieces (1-2 cm)50 g
-
Emmental cheese cut into cubes (1 cm) (see Tips)100 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1702.8 mg
Proteína
24.2 g
Calorías
2643.8 kJ /
629.4 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
3.3 g
Grasas saturadas
8.4 g
Carbohidratos
83.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Signature Risottos
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Aussie meat pies
2 Std.
Sultana, apple and custard pastries
2 Std. 40 Min
Béchamel sauce
20 Min
Potato cakes
45 Min
Quiche Lorraine
45 Min
Rice salad
1 Std.
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50 Min
Vanilla slice
26 Std. 5 Min
Penne and vegetables
35 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Classic mushroom risotto
30 Min