Dispositivos y accesorios
Peppermint chocolate brownie cheesecake
Prep. 15min
Total 1h 5min
16 portions
Ingredientes
Cheesecake
-
cream cheese600 g
-
white sugar165 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs2
-
egg yolk1
Brownie
-
unsalted butter150 g
-
dark chocolate melts120 g
-
eggs3
-
raw sugar250 g
-
peppermint oil (food grade) (see Tips)3 drops
-
plain flour130 g
-
cocoa powder20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 16 portions
Sodio
2980.8 mg
Proteína
118.14 g
Calorías
26764 kJ /
6372 kcal
Grasa
415.86 g
Fibra
11.96 g
Grasas saturadas
254.4 g
Carbohidratos
569.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebration cakes
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sultana, apple and custard pastries
2h 40min
Chocolate chip cookies
50min
Chocolate chip muffins
40min
Chocolate ganache
20min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
American-style pancakes
45min
Biscuit pops
2h 5min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Coconut butter cake
1h
Hazelnut chocolate brioche
2h
Cream cheese frosting
5min