Dispositivos y accesorios
Perfect steak with sauce Bernaise
Prep. 10min
Total 35min
2 portions
Ingredientes
-
beef rump steak, (3-6 cm thickness)beef fillet steaks (3-6 cm thickness)2
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil to drizzle
Bernaise sauce
-
fresh tarragon leaves only; stalks reserved4 - 5 sprigs
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 2 portions
Sodio
2152.8 mg
Proteína
149.4 g
Calorías
12618.4 kJ /
3015.9 kcal
Grasa
258.2 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
137.3 g
Carbohidratos
19.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Sensor (Meat and fish)
35 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1h 45min
Fondant au chocolate
50min
Braised Dongpo Pork
Ninguna valoración
Paella
1h
Versatile smooth soup
45min
Chunky guacamole
10min
Margarita
5min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Béarnaise sauce
20min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Chocolate miso eclairs
1h 45min
Hollandaise
15min