Dispositivos y accesorios
Cucumber and mint raita
Prep. 10min
Total 30min
8 portions
Ingredientes
-
Lebanese cucumbers cut into halves lengthways, deseeded if preferred, and cut into thirds2
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
fresh mint (approx. 20 g), leaves only2 sprigs
-
Greek-style natural yoghurt400 g
-
lemon juice (optional)1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
Kashmiri chilli powder¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
320.6 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
258 kJ /
61.4 kcal
Grasa
2.6 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
5.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Bhuna gosht
1h 20min
Lamb saag
1h 30min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Beef madras
1h 30min
Tarka dal
30min
Chicken tikka masala
1h 10min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Pilau rice
30min
Coriander chilli chutney
5min