Dispositivos y accesorios
Curry Seafood Chowder
Prep. 25min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
yellow onions cut into pieces6 oz
-
carrots cut into pieces3 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
garlic cloves3
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ oz
-
all-purpose flour1 ½ oz
-
dried thyme2 tsp
-
curry powder1 ½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
russet potatoes peeled, diced8 oz
-
seafood stock22 oz
-
heavy cream3 oz
-
firm white fish diced8 oz
-
bay scallops6 oz
-
large shrimp, raw, peeled, deveined10 oz
-
fresh chives, to garnishchopped parsley to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1722 mg
Proteína
33.2 g
Calorías
1792.2 kJ /
428.4 kcal
Grasa
19.8 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
11.2 g
Carbohidratos
29.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Must Have - Second Bowl & Blade Cover Accessories
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1 godz.
Korean Beef Lettuce Cups (Diabetes, TM6)
55 min
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30 min
Baked Spiralized Apples
1 godz. 5 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
45 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Maple Spiced Sweet Cream Coffee
30 min
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1 godz.
West African Peanut Soup with Chicken
50 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40 min
Ramen Noodle Soup
40 min