Dispositivos y accesorios
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteína
79.4 g
Calorías
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grasa
81.8 g
Fibra
14.7 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Curryketchup
30min
Prime Board
Ninguna valoración
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Ninguna valoración
Vegan jus
40min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Scandinavische brunch
Ninguna valoración
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Maanzaadslakken
Ninguna valoración
Sojamelk en gestoomde broodjes
Ninguna valoración
Levercake
1h 50min
Maanzaad-mayonaise
Ninguna valoración
Vegan mayonaise
Ninguna valoración