Dispositivos y accesorios
Glutenvrije gevulde pepers
Prep. 20min
Total 25min
4 porties
Ingredientes
-
Edammer kaas in stukken gesneden100 g
-
olijfolie40 g
-
lente-ui in stukken gesneden30 g
-
knoflookteentjes2
-
tonijn, uit blik150 g
-
spaanse tomatensaus (tomate frito)50 g
-
ontpitte olijven10 g
-
gemalen cayennepeper½ tl
-
zout1 tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
piquillo peper400 g
-
eieren2
-
glutenvrij witte bloem50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 porties
Sodio
4217.8 mg
Proteína
79.4 g
Calorías
5595.8 kJ /
1337.4 kcal
Grasa
81.8 g
Fibra
14.7 g
Grasas saturadas
26.7 g
Carbohidratos
69.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Honey BBQ Chicken
Ninguna valoración
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Ninguna valoración
Vegan jus
40min
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Ninguna valoración
Zoete aardappelschotel met de Peeler
Ninguna valoración
Kleine carnaval beignets
Ninguna valoración
Nyonya kip-curry bun
Ninguna valoración
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Quinoakoekjes
1h
Balletjes met dadels en noten
Ninguna valoración
Volkorenbrood
Ninguna valoración
Minipizza’s
1h 20min