Dispositivos y accesorios
Carrot Rice
Prep. 10min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
-
carrots peeled200 g
-
shallots80 g
-
ghee80 g
-
cinnamon stick (4 cm length)1
-
cardamom pods5
-
star anise2
-
cloves5
-
water600 g
-
evaporated milk250 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
salt adjust to taste1 - 2 tsp
-
Basmati rice rinsed400 g
-
cashew nuts toasted, to garnish50 g
-
raisins to garnish30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
49 mg
Proteína
9 g
Calorías
1985 kJ /
474 kcal
Grasa
20 g
Fibra
4 g
Grasas saturadas
4 g
Carbohidratos
65 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM6)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Ayam Masak Lemak Cili Api
20min
Sup Buntut
3h
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Ninguna valoración
Penne with mussels
1h 5min
Clam Boil
55min
Air Katira (Katira Drink)
10min
Teh tarik (pulled milk tea)
15min
Teh Tarik (Pulled Milk Tea)
15min
Sambal Sotong
1h 15min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min
Begedil Daging
30min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min