Dispositivos y accesorios
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
Prep. 35min
Total 3h 15min
4 portions
Ingredientes
Dry Rub
-
brown sugar2 tbsp
-
paprika2 tbsp
-
garlic powder2 tsp
-
salt2 tsp
-
onion powder1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
baby back pork rib (1 rack, trimmed, cut in half)1360 - 1475 g
Beer BBQ Sauce
-
red onions cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil15 g
-
stout beer340 g
-
ketchup170 g
-
dark brown sugar85 g
-
apple cider vinegar60 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
chilli powder to taste⅛ tsp
Cooking Ribs
-
water1135 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
8712.8 mg
Proteína
279.7 g
Calorías
17380 kJ /
4153.9 kcal
Grasa
247.8 g
Fibra
9.4 g
Grasas saturadas
84.6 g
Carbohidratos
189.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Better with Beer
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Caesar Dressing
10min
Turmeric Basmati Rice with Currants
35min
Lemon Caper Aioli
10min
Creamy Mango Ice Cream
2h 20min
Bistro Mayonnaise
5min
Rosemary and eschalot gravy
30min
Beef Wellington (Ben) Metric
10h 10min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min
Conchas
3h 15min