Dispositivos y accesorios
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
Prep. 15min
Total 2h 10min
6 portions
Ingredientes
Beer Can Burgers
-
onions cut into pieces115 g
-
lean ground beef (90% lean) (see Tip)680 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
garlic powder1 tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
large egg1
-
brown ale60 g
-
thick cut bacon6 slices
Beer Mushrooms
-
water45 g
-
cremini mushrooms sliced285 g
-
unsalted butter cold, in one cube30 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
brown ale170 g
-
liquid beef stock85 g
-
soy sauce15 g
-
Worcestershire sauce1 ½ tsp
Baking
-
provolone (Italian cheese)6 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1081.6 mg
Proteína
37.9 g
Calorías
2347.9 kJ /
561.2 kcal
Grasa
37.8 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
16.2 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Better with Beer
10 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Ninguna valoración
Jack-O-Lantern Ice-Cream Bowls
Ninguna valoración
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1h 45min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1h 30min
Canadian Strawberry Shortcake
30min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2h 5min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1h 10min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min