Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Lemon Garlic White Rice
35min
Lemon Garlic White Rice
35min
Chili Lime Steamed Corn
25min
Cucumber Lemonade
10min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40min
Roasted Potato Salad
1h
Medicine Ball Tea
20min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1h 5min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min