Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil1 oz
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (2 in.)28 oz
-
water divided39 oz
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemony Green Beans
20min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Spiralized Celery Root and Apple Salad
30min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Curry Chicken Coleslaw
10min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Asparagus
35min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Carrot Slices
25min
Steamed Corn on the Cob
25min
Potato Curry Soup
35min