![Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3322583a50629f3794737b8d98bc177c/Derivates/a4ce5c61e16e583e8258e7d179ffb6921ba57057.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water, plus extra for boiling eggs
- 4 smoked haddock fillets (approx. 120 g each), undyed
- 4 pinches fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 200 g fine asparagus, woody ends removed
- 4 medium eggs, cold
- 4 slices bread (see tip)
- salted butter, for toast
- 200 g crème fraîche, for serving
- 1 lemon, cut in wedges, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1700.5 kJ / 406.4 kcal
- Proteína
- 42.8 g
- Carbohidratos
- 18.1 g
- Grasa
- 17.6 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 2.3 g
- Sodio
- 1322.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Baby-friendly Smoky Mackerel Pâté
15 min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Baci di Dama Hazelnut Biscuits
2h 10min
Watermelon Ice Lollies
12h 10 min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min.
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Spanish Brunch
1 Std. 15 Min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Empress Rice with Crème Anglaise
2 Std.
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 Std. 20 Min
Strawberry Flute
5min
Sofrito Toasts with Serrano Ham
40min