Dispositivos y accesorios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
56.4 mg
Proteína
4 g
Calorías
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
51.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Brioche
8h
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Crème Caramel
3h 50min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
Banana bread
1h 40min
Sea Salt Caramel Cookies (Metric)
24h 50min
Dairy free chocolate coconut custard
15min
Fluffy ricotta pancakes
35min
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2h
Best ever carrot cake
1h 35min