Dispositivos y accesorios
Mini gluten free vanilla bundts with lemon glaze
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
Bundt
-
unsalted butter cut into pieces110 g
-
gluten free flour to dust
-
eggs2
-
caster sugar140 g
-
grapeseed oil10 g
-
gluten free cornflour100 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
-
gluten free baking powder½ tsp
Lemon glaze
-
pure icing sugar75 g
-
lemon juice10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
56.4 mg
Proteína
4 g
Calorías
1608.5 kJ /
384.4 kcal
Grasa
18.8 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
10.2 g
Carbohidratos
51.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mini cakes
15 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1h 30min
Date and Nut Balls
20min
Pickled red onions
1h 50min
Gluten free Classic Polish "tort"
2h 25min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Mini Classic Polish "torts"
2h 30min
Date and oat milk
20min
Oaty Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Toasted muesli
1h 40min
Protein-packed paleo loaf
1h 10min
Hawaiian gluten-free pizza
2h
Gluten Free Brownies
1h 20min