Dispositivos y accesorios
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Happy Easter!
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cinnamon Dolce Coffee
15min
Fruit Jelly Domes
Ninguna valoración
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Ninguna valoración
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Ninguna valoración
Mojito
10min
Sweet and Sour Pork Ribs
40min
Salmon with Broccoli and Honey Mustard Sauce
40min
Steamed Turkey Breast with Ricotta, Spinach and Walnut Filling
2h
Hash Browns
20min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1h
Ukrainian borscht
35min