Dispositivos y accesorios
Avocado with Egg and Salmon Tartare
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
large eggs chilled, straight from the refrigerator6
-
water to fill to the 1L mark
-
dill, fresh leaves only2 sprigs
-
salmon fillet, fresh, skinless cut into pieces250 g
-
freshly squeezed lemon juice20 g
-
extra virgin olive oil5 g
-
red peppercorn, dried divided1 tsp
-
sea salt½ tsp
-
avocados3
-
microgreens to garnish
-
white bread, in square, sliced, for toasting6 slices
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
457.9 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1580.1 kJ /
376.2 kcal
Grasa
24.1 g
Fibra
7.3 g
Grasas saturadas
4.7 g
Carbohidratos
16.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Happy Easter!
8 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Pizza Diavola
Ninguna valoración
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min
Cutter Beet Carpaccio
Ninguna valoración
Peruvian Ceviche with Leche de Tigre
1h 50min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Gochujang seafood risotto
1h
Cooked Quinoa
15min
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Yellow coloured eggs
Ninguna valoración
Red-bown coloured eggs
Ninguna valoración
Bourbon Ginger Fizz (Metric)
5min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min