Dispositivos y accesorios
Dim sum 'Shao mai'
Prep. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly meat with its fat, boneless, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh ginger (opcional) thinly sliced5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 tbsp
-
light sesame oil (30 g, see tip)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
oil for greasing
-
flour for dusting
-
water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
240 kJ /
57 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Melon Granita
4h
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
Ninguna valoración
Mustard Green Rice
35min
Oil-free honey chicken wings
50min
Orange Sorbet
10min
Miso Ramen
30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Teriyaki Chicken Rice Balls
45min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Dried Scallop Fish Slice Congee
30min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min