Dispositivos y accesorios
Spinach potato soup with savoury egg custard
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Savoury egg custard
-
eggs4
-
whole milk100 g
-
salt½ tsp
-
ground nutmeg1 - 2 pinches
Spinach potato soup
-
onions cut in halves80 g
-
oil20 g
-
celeriac40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)100 g
-
potatoes cut in pieces (2 cm)200 - 250 g
-
leeks cut in slices (1 cm)80 g
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
salt plus extra to taste1 tsp
-
ground pepper plus extra to taste¼ tsp
-
250 g frozen spinach leaves, defrostedfresh spinach leaves250 g
-
cream 30% fat80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8 g
Calorías
797 kJ /
191 kcal
Grasa
12 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
11 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Creamy courgette soup
25 min
Asparagus Cream Soup
25 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30 min
Asparagus cream soup
30 min
Pumpkin soup
35 min
Creamy pea soup
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min
Smooth cauliflower soup
50 min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35 min
Spinach and Parmesan Soup
45 min