Dispositivos y accesorios
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
red onion cut into halves, vertically100 g
-
cucumber (approx. 400 g each), unpeeled, trimmed and cut into halves lengthwise2
-
roasted salted peanut50 g
-
garlic clove1
-
freshly squeezed lime juice40 g
-
fish sauce20 g
-
white sugar20 g
-
grapeseed oil30 g
-
fresh chilli deseeded and cut into thin slices (2 mm)1
-
sea salt½ tsp
-
fresh coriander leaves only10 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
636.3 mg
Proteína
5.4 g
Calorías
863.7 kJ /
206.4 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
1.5 g
Carbohidratos
18.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Festive camembert wreath
1 godz. 50 min
Thai watermelon salad
50 min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Thai Cucumber Salad
15 min
Raw Asian Salad
10 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Ghee
2 godz. 10 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
10 min