Dispositivos y accesorios
Beetroot Carpaccio
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beetroots small, peeled (see tips)300 g
-
courgettes cut in pieces (5 cm long)250 g
-
fresh mozzarella drained, cut in pieces250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
coarse salt flakes or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh basil leaves torn, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
455.4 mg
Proteína
15.8 g
Calorías
963.9 kJ /
230.4 kcal
Grasa
14.4 g
Fibra
2.7 g
Grasas saturadas
8.3 g
Carbohidratos
10.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cutter Welcome Booklet
21 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Thai Cucumber Salad
15min
Vietnamese Style Noodle Salad
40min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Festive Camembert Wreath
1h 50min
White Bean and Feta Dip
5min
Sumac-spiced Houmous
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40min