Dispositivos y accesorios
Garlic Pork with Vegetables and Rice
Prep. 5min
Total 40min
1 portion
Ingredientes
-
long-grain white rice3 oz
-
water35 oz
-
1 ½ oz sugar snap peas, trimmedsnow peas trimmed1 ½ oz
-
mini red bell peppers thinly sliced in rings1 ½ oz
-
salt1 tsp
-
vegetable oil½ oz
-
garlic cloves smashed2 - 3
-
lime½
-
pork tenderloin sliced thinly in strips (¼ in.)5 oz
-
water1 tbsp
-
brown sugar1 tsp
-
soy sauce to taste2 - 3 tsp
-
crushed red pepper¼ tsp
-
ginger paste¼ tsp
-
fish sauce (opcional)1 - 2 dashes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3083.7 mg
Proteína
38.6 g
Calorías
2812 kJ /
672.1 kcal
Grasa
20 g
Fibra
4.4 g
Grasas saturadas
3.9 g
Carbohidratos
83.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Cooking for One
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Philly Cheesesteak
50min
Lemon Garlic Chicken
30min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Malaysia-style Coconut Chicken
25h 40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Sticky Sesame Chicken
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Steak Skewers with Kale Chimichurri
30min
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h