Dispositivos y accesorios
Grilled Fish with Mango Sambal
Prep. 5min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
Nile tilapia (approx. 500 g each), cleaned, descaled and gutted (see tips)2
-
salt2 ½ tsp
-
lime juice only1
-
mangoes unripe, peeled, stone removed, cut in halves250 g
-
shallot30 g
-
garlic clove15 g
-
red curly chillies cut in halves60 g
-
bird's eye chilli (cili padi)20 g
-
tomato cut in quarters1
-
shrimp paste1 tsp
-
chicken stock powder½ tsp
-
sugar1 tbsp
-
cooking oil plus extra to brush20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1673 mg
Proteína
82 g
Calorías
2851 kJ /
682 kcal
Grasa
12 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday Asian with Thermomix® Cutter (TM5)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Haupia Pie
3 Std.
Thai Beef and Sweet Potato Mash
45 Min
Spicy Beef with Red Capsicums
30 Min
Whole Chicken with Ratatouille
1 Std.
Lamb with Rosemary Potatoes
Keine Bewertungen
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Keine Bewertungen
Banana, Chocolate Chip And Cashew Nut Ice Cream
5 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8 Std. 30 Min
Pasta e fagioli
26 Std.
Spicy Sausage Macaroni and Cheese
Keine Bewertungen
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 Min
Chicken Macaroni Soup
30 Min