![Gluten free Viennesse whirl mince pies Gluten free Viennesse whirl mince pies](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/39eb73be07bd97e05610c5bffca9111d/Derivates/d89e9b3990c0140e76e130ae6afa6a843b372449.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 1 orange, peel only
- 40 g white sugar
- 100 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 200 g gluten free plain flour, plus extra to dust
- 1 tsp xanthan gum
- 1 egg
- 20 g cold water
Topping
- 120 g white sugar
- 300 g unsalted butter, softened and cut into pieces
- 2 tsp natural vanilla extract
- 260 g gluten free plain flour
- 90 g gluten free cornflour
- ¾ tsp gluten free baking powder
- ½ tsp xanthan gum
Assembly and baking
- gluten free flour, to dust
- 250 g fruit mince (see Tips)
- icing sugar, to dust
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1015.1 kJ / 242.6 kcal
- Proteína
- 3.1 g
- Carbohidratos
- 45.7 g
- Grasa
- 14.9 g
- Grasas saturadas
- 8.7 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 21.9 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Citrus marmalade
2 Std. 20 Min
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13h 5min
Stewed fruit compote
55 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Gluten-free Christmas Pudding
12h 20 min
Gluten free fruit mince pies
1 Std. 15 Min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Festive camembert wreath
1h 50 min
Spicy peach and mango chutney
45 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Pumpkin seed mix
40 min