
Dispositivos y accesorios
Cantonese Steamed Fish
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
soy sauce70 g
-
water770 g
-
sugar20 g
-
coriander roots4 sprigs
-
pomfret fish (approx 600 g), descaled and gutted, scored1
-
spring onions tied into knots, plus extra thinly sliced for garnishing2 sprigs
-
fresh ginger slices3 cm
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)1 tbsp
-
coriander leaves to garnish2 sprigs
-
shallot oil to garnish2 tbsp
-
fresh red chilli deseeded, thinly sliced, to garnish1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
289 kcal /
1207 kJ
Proteína
30 g
Grasa
14 g
Carbohidratos
9 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
5 g
Sodio
735 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Gong xi fa cai - Chinese New Year 2023
8 Recetas
Internacional
Internacional