Dispositivos y accesorios
Baked Alaska with Orange Ice Cream and Chocolate Sponge
Prep. 15h
Total 15h 55min
12 portions
Ingredientes
Orange Ice Cream
-
milk200 g
-
double cream400 g
-
egg yolks4
-
caster sugar150 g
-
vanilla bean paste2 Tbsp
-
oranges finely grated zest and juice3
-
sunflower oil for greasing
Chocolate Sponge
-
self-raising flour110 g
-
cocoa powder60 g
-
light brown sugar220 g
-
fine sea salt1 pinch
-
large egg1
-
vanilla bean paste1 tsp
-
double cream100 g
-
sunflower oil50 g
-
water hot110 g
Finalisation
-
caster sugar270 g
-
egg whites (approx. 7 egg whites), room temperature250 g
-
cream of tartar⅛ tsp
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
196.3 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
2074.6 kJ /
495.8 kcal
Grasa
22.7 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
11.5 g
Carbohidratos
69.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ruby Bhogal
6 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Choux with Craquelin, Raspberry Filling and White Chocolate Ganache
6h 10min
Creamy Vanilla Ice Cream
10h 30min
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Sponge cake
1h 50min
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2h 5min
Muffaletta Squares
2h 20min
Orange Curry Dressing
10min
Raspberry Cheesecake
3h 25min
Tarte Tatin
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Raspberry, Lemon and White Chocolate Traybake
1h 10min