Dispositivos y accesorios
Leczo (smoked sausage ratatouille)
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Polish sausage cut into slices250 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion cut into pieces150 g
-
garlic clove1
-
sea salt1 tsp
-
zucchini cut into pieces (3 cm)300 g
-
red capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
green capsicum deseeded, half cut into pieces (3 cm) and half sliced300 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
sugar1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato passata (see Tips)500 g
-
crusty bread of choice, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1066.2 mg
Proteína
13.8 g
Calorías
1720.9 kJ /
411.3 kcal
Grasa
28.7 g
Fibra
6.7 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
27.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sernik rosa slice
3h 15min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Radish Carpaccio with Cod
Ninguna valoración
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Ninguna valoración
Pizza Margherita
2h 10min
Chilli beef with lemon feta
30min
Zofia Wolski's Turkey empanada gallega (TM6)
1h 30min
Risotto bolognese
45min
Royal Mountains Apple Pie (Szarlotka „królewskie góry”)
1h 45min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min