Versiones compatibles
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Winter Veg Mash
- 400 g turnip, peeled and cut into pieces (3 cm)
- 320 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 50 g water
- ground nutmeg, to taste
- ground black pepper, to taste
Pork and Prune Stew
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
- 12 pickling onions (approx. 360 g)
- 60 g red wine
- 2 tbsp wholemeal plain flour
- 2 carrots, trimmed and sliced
- 2 tbsp fresh sage leaves, plus extra to serve
- 2 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tip)
- 500 g water
- 400 g broccoli, cut into florets
- 500 g pork fillet, cut into cubes (3 cm)
- ground black pepper, to taste
- 60 g dried pitted prunes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1610 kJ / 385 kcal
- Proteína
- 39.3 g
- Carbohidratos
- 29 g
- Grasa
- 7.5 g
- Grasas saturadas
- 1.8 g
- Fibra
- 17.3 g
- Sodio
- 199.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Cottage pie
1h 30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40 Min
Apricot Chicken
35min