Dispositivos y accesorios
Brioche hot cross buns
Prep. 30min
Total 2h 30min
12 portions
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar50 g
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
mixed dried fruit of choice (see Tips)250 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
257.8 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1428.9 kJ /
340.2 kcal
Grasa
12.5 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
48.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Sultana, apple and custard scrolls
4 Std. 30 Min
Hot cross bun loaf
2 Std. 40 Min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Quick puff pastry
1 Std. 20 Min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Tangzhong milk bread
2 Std. 45 Min
Spiced fruit loaf
2 Std. 30 Min
Mini lemon curd tarts
2 Std. 20 Min
Boston Bun
2 Std. 45 Min
Portuguese-style custard tarts
40 Min
Buttermilk scones
35 Min