Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto

4.3 6 valoraciones
Prep. 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)
    1 oz
  • parsnips sliced (½ in.)
    16 - 17 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • yellow onions cut into pieces
    3 oz
  • unsalted butter
    ½ oz
  • chicken stock
    19 oz
  • canned cannellini beans rinsed, drained
    3 ½ oz
  • pure maple syrup plus extra to garnish (optional)
    ½ - 1 oz
  • half and half plus extra to garnish, to taste
    3 ½ oz
  • mixed fresh herbs to garnish
  • prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)
    4 slices

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 323.2 kcal / 1352.1 kJ
Proteína 7 g
Grasa 16.5 g
Carbohidratos 38.9 g
Fibra 7.4 g
Grasas saturadas 6.3 g
Sodio 282.5 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...