
Dispositivos y accesorios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
323.2 kcal /
1352.1 kJ
Proteína
7 g
Grasa
16.5 g
Carbohidratos
38.9 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
6.3 g
Sodio
282.5 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Mega Maple
25 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos