Dispositivos y accesorios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Prep. 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)1 oz
-
parsnips sliced (½ in.)16 - 17 ½ oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions cut into pieces3 oz
-
unsalted butter½ oz
-
chicken stock19 oz
-
canned cannellini beans rinsed, drained3 ½ oz
-
pure maple syrup plus extra to garnish (optional)½ - 1 oz
-
half and half plus extra to garnish, to taste3 ½ oz
-
mixed fresh herbs to garnish
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces (see Tip)4 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
282.5 mg
Proteína
7 g
Calorías
1352.1 kJ /
323.2 kcal
Grasa
16.5 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
6.3 g
Carbohidratos
38.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mega Maple
25 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pea Soup
30min
Coconut Dhal
25min
Southern Coleslaw
15min
Cranberry Sauce
1h
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Tuna Dip
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Broccoli Salad
5min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Golden Beet Gazpacho
50min
Tuscan White Bean Stew
1h