Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
TM6

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.7 (127 valoraciones )

Ingredientes

  • 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
  • 7 oz yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
    o bien white pepper, to taste
  • 28 oz vegetable stock
  • 1 - 2 oz maple syrup
  • 18 dried sage leaves
  • 3 oz pine nuts

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1213 kJ / 290 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
21 g
Grasa
24 g
Grasas saturadas
10 g
Fibra
3 g
Sodio
387 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas