Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Dumplings
- butter, for greasing
- 60 g butter, chilled
- 230 g self-raising flour
- 110 g buttermilk
- 1 pinch sea salt
Stew
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 brown onions, cut into halves
- 4 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 800 g beef chuck steak, cut into pieces (3 cm)
- 500 g water
- 2 tbsp Vegetable stock paste or Meat stock paste (see Tips)
- 350 g carrots, cut into rounds (1 cm)
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 100 g tomato paste
- 3 dried bay leaves
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2424 kJ / 577 kcal
- Proteína
- 32.5 g
- Carbohidratos
- 36.5 g
- Grasa
- 32.3 g
- Grasas saturadas
- 11.6 g
- Fibra
- 6.8 g
- Sodio
- 962.2 mg
Recetas alternativas
Beef "Burgundy"
40 min
Shepherd's pie
55min
Irish stew
1 godz. 30 min
Beef ragu
1h 25min
Meatballs with tomato sauce
40 min
"Hug in a mug" chicken soup
30min
Beef stroganoff
35 min
Beef and mushroom hot pot
2 godz.
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Stir-fry beef bowl
35 min
Apricot chicken risotto
30min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min