Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 - 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 brown onion, cut into quarters
- 1 fresh long red chilli (small), trimmed, deseeded and cut into halves (optional - see Tips)
- 60 g butter, cut into pieces
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cardamom
- 1 tsp ground cinnamon
- 2 tsp sweet paprika
- 2 tsp garam masala
- 2 tsp ground coriander
- 150 g cherry tomatoes, cut into halves
- 100 g tomato paste
- 1000 g chicken thigh fillets, cut into cubes (5-6 cm)
- 1 tbsp lime juice, plus extra wedges to serve (optional - see Tips)
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 1 - 2 tsp sea salt (optional - see Tips)
- 150 g pouring (whipping) cream
- 2 - 3 sprigs fresh coriander, leaves only, chopped
- natural yoghurt, to serve
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 2536.6 kJ / 604 kcal
- Proteína
- 50.2 g
- Carbohidratos
- 10.3 g
- Grasa
- 39.4 g
- Fibra
- 7.1 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Chunky bolognese
50 menit
Mini vegetable pasta (10-12 months)
50 menit
Chicken pesto pasta
30 min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Easy satay chicken
40 min
Bolognese sauce
40 min
American-style pancakes
40 min
Basic muffin mix
30 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Cauliflower macaroni cheese (Toddlers and beyond)
1j
Banana and oat mini muffins
40 min