Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g courgettes, ends removed
- 500 g potatoes, trimmed if necessary to fit in feeder
- 100 g Parmesan cheese, trimmed if necessary to fit in feeder
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 3 garlic clove
- 80 g coarse rye bread, torn in pieces
- 150 g onions, quartered
- 500 g tomato passata
- 170 g water
- 1 tsp caster sugar
- ¼ - ½ tsp red pepper flakes, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 10 g fresh basil leaves, torn in pieces
- 125 g mozzarella (1 ball), torn in small pieces
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1580 kJ / 378 kcal
- Proteína
- 16 g
- Carbohidratos
- 36 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 7 g
- Fibra
- 5.7 g
- Sodio
- 963 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1 Std. 40 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Risotto with Gorgonzola and Caramelised Onions
35min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM6)
1 Std. 15 Min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30min
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min