Dispositivos y accesorios
Polenta with Ratatouille
Prep. 20min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Grated Parmesan
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
Polenta
-
water800 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing30 g
-
polenta200 g
Ratatouille
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
olive oil30 g
-
peppers yellow or orange, cut in strips (2 cm)150 g
-
courgettes sliced (2 cm)250 g
-
aubergines diced (2 cm)300 g
-
tomatoes quartered300 g
-
sugar1 pinch
-
dried herbes de Provence2 Tbsp
-
fine sea salt2 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
cream cheese250 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1046.4 mg
Proteína
12.8 g
Calorías
1737.2 kJ /
415.2 kcal
Grasa
29.1 g
Fibra
10 g
Grasas saturadas
14.4 g
Carbohidratos
32.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Rock On! A 'Rockstars' Stoneware Collection
11 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Lentil Moussaka
3h 30min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Mushroom Stroganoff
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min