Dispositivos y accesorios
Squid Ink Pasta
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Calorías
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Noir
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1h 15min
Quick Beef Pho
45min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min
Seafood Quesadillas
2h
Shrimp and Crab Stack
25min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30min
Refried Beans
4h 10min
Caprese Egg White Omelet
20min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min