Dispositivos y accesorios
Squid Ink Pasta
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
176.9 mg
Proteína
9.4 g
Calorías
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Grasa
7.1 g
Fibra
1.4 g
Grasas saturadas
1.7 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Noir
14 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
Ninguna valoración
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25min
Vegetable Salt
5min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Chocolate Covered Strawberries and Hot Cocoa for Two
40min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Shrimp Scampi
40min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Bananas Foster Bread Pudding
1h 50min
Buttermilk Mashed Potatoes
35min
Banana Bread (Brown Sugar)
1h 30min