Dispositivos y accesorios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Prep. 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
807.4 mg
Proteína
25 g
Calorías
3745 kJ /
895.1 kcal
Grasa
60.9 g
Fibra
9.9 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Waffle Good Mash-Ups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Broccoli and Bacon Tarts
45 min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 min
Broccoli and Bacon Bites
1 godz.
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Brak ocen
Creamy Feta Dip
5 min
Express Pho Soup
1 godz. 5 min
Red Rice
55 min
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Carrot Pasta
1 godz. 20 min
Blinis - Buckwheat Pancakes
1 godz. 30 min
Mac and Cheese (TM7)
20 min