Dispositivos y accesorios
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
Prep. 15min
Total 30min
3 pieces
Ingredientes
-
cooked rice (see Tip)18 oz
-
large eggs divided6
-
soy sauce1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar1 tsp
-
non-stick cooking spray
-
water (to fill to 1 liter mark)35 oz
-
mayonnaise3 oz
-
rice wine vinegar2 tsp
-
2 tbsp sriracha sauce, to tastegochujang (Korean chili paste) to taste2 tsp
-
avocados sliced, to serve2
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
807.4 mg
Proteína
25 g
Calorías
3745 kJ /
895.1 kcal
Grasa
60.9 g
Fibra
9.9 g
Grasas saturadas
11.1 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Waffle Good Mash-Ups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sausage and Red Pepper Pasta
45 Min
Minty Vodka Lemonade (Diabetes)
10 Min
Date and Nut Balls
20 Min
Broccoli and Bacon Bites
1 Std.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Medicine Ball Tea
20 Min
Orange Blossom Honey Fresh Cheese
35 Min
Pomegranate Green Tea
15 Min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Ube Coffee
10 Min
Chocolate Nice Cream
2 Std. 5 Min