Dispositivos y accesorios
Bow-Tie Antipasto Pasta Salad
Prep. 20min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Italian Vinaigrette
-
olive oil6 oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided1
-
garlic cloves2
-
dried basil1 tsp
-
dried oregano½ tsp
-
sugar½ tsp
-
salt1 tsp
-
red wine vinegar3 oz
-
paprika⅛ tsp
-
onion powder½ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
Pasta Salad
-
water50 oz
-
dried bow-tie pasta16 oz
-
red onions quartered4 oz
-
salami sliced (¼ in.)5 oz
-
roasted red peppers julienned, drained4 oz
-
pepperoncini julienned, drained4 oz
-
sliced black olives drained3 ½ oz
-
8 oz mozzarella pearls, drainedmozzarella bocconcini drained8 oz
-
fresh basil leaves thinly sliced, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
25 g
Calorías
3297 kJ /
788 kcal
Grasa
48 g
Fibra
5 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Father's Day Favorites
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Tortilla Soup
25 min
Chicken Marsala
40 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Turkey Chili
45 min
Spanish Rice
30 min
Honey Sriracha Turkey Sliders
45 min
Chicken Enchiladas
40 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 h 5 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min