Dispositivos y accesorios
Sausage and Red Pepper Pasta
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in pieces, plus extra shaved, to garnish4 oz
-
fresh ground black pepper plus extra to garnish¼ tsp
-
water50 oz
-
spaghetti8 oz
-
salt½ tsp
-
yellow onions sliced in half moons (¼ in.)4 oz
-
spicy Italian sausage casing removed, broken into pieces10 oz
-
red bell peppers diced (½ in.)6 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
739 mg
Proteína
14 g
Calorías
1155 kJ /
276 kcal
Grasa
18 g
Fibra
3 g
Grasas saturadas
7 g
Carbohidratos
17 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pasta Favorites
23 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Spiralized Scalloped Potatoes
1h 30min
Spiralized Apple Fritters
35min
Frozen Yogurt Bark (TM6)
6h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Sous-Vide Scrambled Eggs
40min
Devilled Eggs
20min
Cinnamon Dolce Coffee
15min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Fettuccine Alfredo
40min
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30h