Dispositivos y accesorios
Heirloom Tomato Gazpacho
Prep. 10min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
fresh Fresno chili1
-
red bell pepper stem, seeds and pith removed, cut into pieces5 oz
-
English cucumber cut into pieces6 oz
-
heirloom tomatoes quartered24 oz
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle2 oz
-
red wine vinegar1 oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
fresh basil leaves only, hand torn2 - 4 sprigs
-
fresh chives thinly sliced10
-
ground black pepper to taste
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
450.8 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
807.7 kJ /
193 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
2.2 g
Carbohidratos
14.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chill Out
15 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Gazpacho
1h 15min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45min
Beet Vinaigrette
15min
Carrot Ginger Soup
20min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Creamy Tomato Soup
30min
Golden Beet Gazpacho
50min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min