Dispositivos y accesorios
Tomato Basil Soup
Prep. 10min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Basil Oil
-
ice water16 oz
-
water20 oz
-
fresh basil leaves4 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)½ oz
-
salt1 pinch
Tomato Basil Soup
-
dried red lentils2 oz
-
red onion quartered4 oz
-
garlic clove2
-
fresh oregano leaves only4 stalks
-
extra virgin olive oil2 oz
-
Roma tomatoes halved32 oz
-
vegetable stock12 oz
-
sugar1 tbsp
-
fresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
-
croutons to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
51.2 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
887 kJ /
212 kcal
Grasa
15 g
Fibra
3.8 g
Grasas saturadas
5.9 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Satisfying Soups
12 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Apple Sauce
20min
Butternut Squash and Ginger Soup
35min
Vegetable Stock Paste
45min
Creamy Tomato Soup
30min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Broccoli Red Lentil Soup
30min
Carrot Ginger Soup
20min
Creamy Mushroom Soup
25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1h 5min
Butternut Squash and Apple Soup
30min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min