Dispositivos y accesorios
Ground Bison Meat
Prep. 5min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 450 g
Sodio
313.5 mg
Proteína
113 g
Calorías
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Grasa
107.6 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
37.5 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Lemonade
5min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Ninguna valoración
Baked Chili Beans
50min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7h 45min
Berry Ice Cream
20min
Homemade Lemonade
10min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp Creole with Carolina Rice
50min
Moroccan Harira Soup with Chicken
40min