Dispositivos y accesorios
Ground Bison Meat
Prep. 5min
Total 35min
450 g
Ingredientes
-
bison boneless chuck or shoulder, cut in pieces (3 cm), partially frozen (30-40 min.) (see Tip), divided450 g
-
pork fat from butcher, cubed (3 cm) frozen (60 min.) (see Tip), divided150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 450 g
Sodio
313.5 mg
Proteína
113 g
Calorías
6018.7 kJ /
1438.5 kcal
Grasa
107.6 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
37.5 g
Carbohidratos
0 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Mayonnaise (3 Minute)
10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Sautéing Shrimp
Ninguna valoración
Strawberry Top Infused Water
1h 5min
Bellini
5min
Grated Potato Pancakes (TM6)
35min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45min
Sweet and Sour Pork Ribs
30min
Garlic Shrimp
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min