Dispositivos y accesorios
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
Prep. 20min
Total 2h 35min
12 portions
Ingredientes
Mixed berry jam
-
lemon zest and flesh only1
-
fresh mixed berries (e.g raspberries, blackberries, blueberries - see Tips)500 g
-
Rapadura sugar250 g
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped1
Pastry
-
butter chilled, cut into pieces, plus extra for greasing150 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
plain flour plus extra to dust300 g
-
egg yolks3
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
plain flour for dusting
-
plain flour to dust
-
full cream milk to brush30 g
-
shredded coconut toasted, to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
19.2 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
1413.3 kJ /
336.5 kcal
Grasa
13.6 g
Fibra
3.9 g
Grasas saturadas
8.6 g
Carbohidratos
48.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly Italian
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Indian Bafauri Dhal Patties
Ninguna valoración
Spiralized tortilla
Ninguna valoración
Apricot liqueur
1h
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Chicken moghrabieh
25h 15min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
The Great Aussie "bite"
8h 35min
Milk jellies with poached stone fruit
5h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Passionfruit and coconut slice
5h
Maple Caramel Dip
30min
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20min