![Pasta alla puttanesca Pasta alla puttanesca](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2D4E9624-CD9C-48B2-9134-9B5317A70E57/Derivates/D093E0DB-DFC2-42F9-A141-F60E8E10D048.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Proteína
- 17.4 g
- Carbohidratos
- 60.4 g
- Grasa
- 15.6 g
- Grasas saturadas
- 4 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 682.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Hearty lentil chilli
50 Min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Minestrone
40 min
Melanzane parmigiana
2 Std. 5 Min
Pasta primavera
1 Std.
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Tortellini soup
20 Min