Dispositivos y accesorios
Golden Beet Gazpacho
Prep. 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1417 mg
Proteína
11.1 g
Calorías
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
8.4 g
Grasas saturadas
9.8 g
Carbohidratos
31.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Step into Spring
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min
Pea Pesto with Ricotta
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Steel Cut Oats
35min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Carrot Ginger Soup
20min
Savory Oatmeal with Sautéed Mushrooms
45min
Curry, Ginger Kabocha Squash Soup
50min