Dispositivos y accesorios
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
Prep. 30min
Total 4h
4 portions
Ingredientes
Polenta Bites
-
unsalted butter diced20 g
-
milk300 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 pinches
-
polenta gluten-free160 g
Caponata
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
courgettes diced (1 cm)180 g
-
aubergine diced (1.5 cm)180 g
-
celery sliced (5 mm)60 g
-
yellow peppers deseeded and diced (1.5 cm)180 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
raisins20 g
-
pitted green olives halved lengthways50 g
-
pickled capers1 Tbsp
-
white wine vinegar20 g
-
brown sugar10 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh basil leaves roughly chopped3 sprigs
Mixed Berry Compote
-
frozen mixed berries250 g
-
water to taste50 - 80 g
-
cornflour5 g
-
caster sugar to taste30 - 40 g
-
vanilla sugar (opcional)1 tsp
-
unsalted butter for frying
-
toasted pine nuts (opcional) for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
604 mg
Proteína
7.9 g
Calorías
1559.5 kJ /
372.7 kcal
Grasa
18.4 g
Fibra
6.9 g
Grasas saturadas
6.2 g
Carbohidratos
49.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Lollipops with Strawberries
40min
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1h
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2h 30min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15min
Bruschetta
3h
Cherry Jam
45min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Mayonnaise
5min
Summer Fruits Parcel
20min
Maple and Pecan Steamed Puddings
1h 25min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min