Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pavlova
- 230 g sugar
- 30 g cornflour
- 4 egg whites, from medium eggs, at room temperature
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp cream of tartar
- 1 Tbsp freshly squeezed lemon juice
Steamed Pears
- 250 g pears, ripe but firm, unpeeled, halved vertically
- 300 g water
- 2 star anise
- 1 cinnamon stick
- 20 g caster sugar
- 1 orange, large, freshly squeezed juice only
Assembly
-
400
g whipping cream, cold (see tip)
o bien double cream, cold (see tip) - 1 - 2 Tbsp flaked almonds, toasted, to taste
- 1 Tbsp chocolate shavings (dark)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1484 kJ / 355 kcal
- Proteína
- 4 g
- Carbohidratos
- 43 g
- Grasa
- 20 g
- Grasas saturadas
- 12 g
- Fibra
- 1.9 g
- Sodio
- 61 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Maple and Pecan Steamed Puddings
1 Std. 25 Min
Asparagus and Potatoes with Hollandaise Sauce
50 min
Traditional Kaiser rolls
26h 35 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min
Oven Baked Vegetable Crisps (TM6)
1h 45 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55 min
Calzone Napoletano
1u. 40min
Chilled Chocolate Orange Tart
6h 25min
Ginger, Clementine and Honey Steamed Puddings
1 Std.
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min