Dispositivos y accesorios
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
Prep. 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Peeling
-
680 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)680 g
-
water600 g
-
oil (opcional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
219.9 mg
Proteína
2.2 g
Calorías
332.1 kJ /
79.4 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1.9 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
18 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler Metric
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter, using modes)
30 Min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
48 Std. 20 Min
Peeling Turmeric (Metric)
5 Min
Sautéed capsicum (200 g)
15 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Sautéed onions and garlic
10 Min
Peeler Mashed Potatoes
35 Min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min