Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Meatloaf
1 godz. 20 min
Slow Cooked Chili con Carne
7 Std.
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1h
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Ham and Cheese Biscuits
35min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Crab Stuffed Lobster Tails
50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Honey Sesame Chicken (Hestan Cue™)
1h
Southwestern Shepherd's Pie
2h 5min
Roast Potatoes (Betty)
1h 15min
Beef Lasagna
2h 5min