![Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing Orange Roast Chicken with Bacon Stuffing](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/46ef4af0-fd0d-4e08-97e6-9bb0abf445ac/Derivates/86b323a9-0f8d-4e00-8250-2dacb06da539.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chicken Pad Thai
45 Min
Korean Beef Sauté
1h 25 min
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55 Min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1 Std. 15 Min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
2 Std.
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 Min
Scalloped Potatoes
2 Std. 30 Min
Beef Lasagna
2h 5min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Lasagna
2 Std. 30 Min