Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sweet and Sour Pork
35min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2 Std. 15 Min
Cheese-Filled Beef Patties with White Wine and Almond Sauce
50 Min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 Std. 45 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Cheddar Cheese and Lamb Shepherd's Pie
1h 30min
Chicken Tetrazzini
40 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Turkey and Mashed Potato Croquettes
55min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 Std. 45 Min