Dispositivos y accesorios
Fermented Onions (with Cutter)
Prep. 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
9.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gut Health
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Sunflower Butter
25min
Ube Coffee
10min
Low Carb Cranberry Sauce
20min
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Basic Quinoa
35min
Potato Stacks with Parmesan and Thyme
55min
Orange Creamsicle Whip
10min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1h 15min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50min
Coconut Dhal
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30min