Dispositivos y accesorios
Fermented Onions (with Cutter)
Prep. 15min
Total 72h 30min
4 portions
Ingredientes
Fermented Onions (at least two days before)
-
red onions halved or quartered to fit into feeder300 g
-
water450 g
-
salt1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1534.1 mg
Proteína
20.6 g
Calorías
1362.4 kJ /
325.6 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
3.5 g
Carbohidratos
9.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Gut Health
9 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Sous-vide Pork Loin, Pears and Chocolate Sauce
2 h 55 min
Spiralized Zucchini Noodles with Prawns and Lemon Sauce
No ratings
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Sweet Cucumber Pickles
48 h 20 min
Blueberry Yogurt
13 h
Almond and Seed Crackers
45 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Peanut Butter
5 min
Simple Granola
25 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min