Dispositivos y accesorios
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
Prep. 15min
Total 10h 55min
12 portions
Ingredientes
Rosemary Ice Cream
-
oat milk795 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
white sugar60 g
-
sugar syrup (see Tips)200 g
-
xanthan gum½ teaspoon
Apple Mousse
-
water425 g
-
Granny Smith apple (approx. 6 apples), peeled, cored, halved, each half cut into 4 wedges1020 g
-
white sugar115 g
-
agar agar1 tsp
-
oil spray
-
aquafaba315 g
-
coconut cream2 tsp
-
cream of tartar1 pinch
-
xanthan gum½ tsp
-
white sugar100 g
Toasted Oat Crumble
-
fresh rosemary leaves only, chopped1 tsp
-
brown sugar140 g
-
rolled oats70 g
-
salt1 tsp
-
vegan butter in pieces (see Tips)155 g
-
plain flour155 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
323.1 mg
Proteína
5.5 g
Calorías
1891.1 kJ /
452 kcal
Grasa
11.8 g
Fibra
5.3 g
Grasas saturadas
3.4 g
Carbohidratos
81.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Apple sauce
20 Min
Stained glass Christmas biscuits
4 Std. 10 Min
Gluten free vanilla bundt with lemon glaze
1 Std. 5 Min
Fish Stock
Keine Bewertungen
Avocado Tomatillo Salsa
10 Min
Sweet Cucumber Pickles (TM6)
Keine Bewertungen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Spooktacular snow cones
10 Min
'Skinny' pineapple cordial
1 Std. 40 Min
Green smoothie
5 Min
Little lemon cheesecakes
6 Std. 20 Min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 Std. 30 Min