Dispositivos y accesorios
Wholegrain scones
Prep. 15min
Total 30min
16 portions
Ingredientes
-
brown rice flour plus extra for dusting200 g
-
cornflour70 g
-
quinoa flour30 g
-
millet flour30 g
-
gluten free baking powder3 ½ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
coconut sugar1 tsp
-
butter chilled and cut into pieces50 g
-
milk plus extra for brushing320 g
-
whipped cream to serve
-
jam to serve (see Tips)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
80.7 mg
Proteína
2.3 g
Calorías
559.8 kJ /
133.3 kcal
Grasa
4.8 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
2.9 g
Carbohidratos
20.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sweet Nourish
80 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Runny custard (TM6 - 6-8 portions)
15 Min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 Std.
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 Std. 30 Min
Gluten free sourdough bread
192 Std. 20 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Banana sesame cake
4 Std. 20 Min
Blackberry jam tarts
3 Std. 45 Min
Gluten-free goodness pastry
1 Std.
Coconut matcha panna cotta
3 Std. 50 Min
Gluten free sticky date puddings
1 Std. 5 Min
Carrot poppy seed muffins
1 Std. 15 Min
Chunky choc nut brownie
35 Min