Dispositivos y accesorios
Gochujang seafood risotto
Prep. 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
gochujang paste (see tip)10 g
-
sesame oil20 g
-
Parmesan cheese40 g
-
olive oil50 g
-
mascarpone150 g
-
gochujang paste20 g
-
water1350 g
-
salt1 tsp
-
mussels, fresh, cleaned in shells300 g
-
shrimps, raw, medium, peeled150 g
-
fish fillets, boneless skinless, cut in pieces (3 cm x 3 cm)150 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
shallot cut in half1
-
risotto rice e.g. Baldo, Carnaroli, Arborio320 g
-
white wine50 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
toasted sesame seeds (black)20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1603.2 mg
Proteína
35.8 g
Calorías
3409.6 kJ /
814.9 kcal
Grasa
39.1 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
12.8 g
Carbohidratos
77 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fusion Kitchen
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Potato Soup with Parsley Pesto
30 min
Embotido
Brak ocen
Ayam Pongteh
30 min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Cauliflower Cream Soup and Glazed Florets
45 min
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 godz. 30 min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 godz.
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 godz. 40 min
Braised Rice Wine Fish
20 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Black Bean Pig's Tail Soup
2 godz. 20 min