Dispositivos y accesorios
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
Prep. 15min
Total 1h 40min
2 portions
Ingredientes
-
sea salt1 tbsp
-
fresh salmon fillets skin on, boneless (approx. 5 oz ea.)2
-
parsley plus extra to garnish2 sprigs
-
2 sprigs thyme, freshdill, fresh2 sprigs
-
lemon peel divided6 pieces
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)63 oz
-
lemon juice2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
3092.7 mg
Proteína
80.9 g
Calorías
3960 kJ /
946.5 kcal
Grasa
66.5 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
14.4 g
Carbohidratos
1.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steamed Scallion Rolls
3 Std.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 Std. 30 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 Std. 10 Min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1 Std. 30 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
20 Min
Mixed Mushroom Sauté
30 Min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 Min
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Ginger Tea Paste
35 Min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15 Min